LEJ EN EL-SCOOTER

“Hos os har du mulighed for leje en El-Scooter om det er for et par dage, uge eller mdr, så tøv ikke med at kontakte os.”

PRISER PÅ UGEBASIS FRA KUN 400 ,-

Nordjysk-Elscooter.dk tilbyder ikke blot udlejning af  el-scooter i Nordjylland, men over hele landet. Har du brug for et køretøj i en kortere eller længere periode, er det muligt at leje den her.

Der kan være mange grunde til leje af en El-Scooter, det kan være for  at se om der reelt er noget behov for en El-Scooter, det kan være et brækket ben eller en anden skade. Det kan også være du skal i sommerhus eller på weekend ved familien og ikke ønsker eller har mulighed for medbringe din egen El-scooter.

Som udgangspunkt er vores udlejningsmodel af mærket EasyGo model M3Bjr. Men der er selvfølgelig mulighed for en anden model hvis ønsket er. Evt har vi en rejsemodel der kan skilles ad og medtages i de fleste biler.

Kontakt os for flere oplysninger og fortæl hvad behovet er. Vi kan altid kontaktes på 51719770 eller på mail. info@nordjysk-elscooter.dk

Elscooter Aalborg

PRISER / BETINGELSER

Lejeprisen er  fra kun 400,- inkl. moms pr. uge.

Ved levering/afhentning indenfor en afstand af 50 km. 340.- incl. moms pr. levering eller afhentning.
Ved levering/afhentning over 50 km. Er det gældende fragt priser på 6 ,- per km.
El-scooteren kan naturligvis også hentes/leveres hos Nordjysk El-scooter, Bransagervej 4 . 9490 Pandrup. Dog kun ved forudgående aftale.

Der er mulighed for ekstra tilbehør på din lejede El-Scooter:

  • Stokkeholder
  • Rollatorholder
  • Bagkurv

Ønskes der tilbehør, koster det 100,- som er et engangsbeløb, der betales sammen med lejen.

El-Scooteren skal returneres i samme stand som ved modtagelse, konstateres der skade eller mangler, vil reparation foregå på lejeres regning. El-Scootere vil altid blive gennemgået for fejl og mangler ved levering og afhentning i fællesskab med lejer og Nordjysk-Elscooter.dk

El-Scooteren skal være rengjort inden returnering, ellers vil der blive pålagt et gebyr på 200,- inkl. moms.

Nordjysk-Elscooter.dk